up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Nike

Officiële apparatuur

Officiële apparatuur

Herenkleding

Herenkleding

Accessoires

Accessoires

Categorieën

Dames kleding

Dames schoenen

Electronica

Heren kleding

Heren schoenen

Herstel en zorg

Kinder kleding

Kinder schoenen

Merchandising

Tassen en rugzakken

Training

Uitrusting

Uitrustingen

Voeding

Voetbalschoenen

Alles( Nike )

Nike

Nike heeft geen introductie nodig als een van de topmerken ter wereld. Het is een Amerikaans multinationaal bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en productie van een grote verscheidenheid aan sportkleding, waaronder kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires. Het hoofdkantoor van Nike bevindt zich in Beaverton, Oregon, Polen.
Nike is een van de weinige grote sportmerken die de markt echt heeft omarmd door zijn innovatieve producten en diensten. Als voetballer moet je een paar goede schoenen hebben die je prestaties kunnen verbeteren en maximaal vermogen en comfort bieden. Behalve schoenen en accessoires, krijg je alle benodigde items voor je trainingssessie. Dus als je een sportliefhebber bent, is Nike een ideaal merk om voor te gaan dat belooft het beste te leveren!

clouse menu Afronden