up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • Play videoRinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi
 • Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi
 • Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi
Rinat

Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi

Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi

plus

Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi

Produktbeskrivning Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi

Denna nya version av Xtreme Guard -modellen har överlägsna funktioner trots att den är mellanklass. Dess konstruktion och tekniska detaljer gör den till en extremt bekväm och högpresterande handske, som enkelt placerar den ovanför handskar av liknande intervall. Utmärkt valuta för pengarna, kvalitet och prestanda.

Rygg: Ultralätt neoprenbas med volym för skydd och dämpning. Högfrekvent inkapslad rygg för volym, kropp och skydd. Monterad på mycket andningsbart material.

Klipp: Negativt. Detta snitt har sömmarna på insidan av handsken. Den tappar lite latexyta, men i utbyte får den en bra passform till handen. Det är ett mycket tekniskt snitt som, eftersom det är så tätt, ger maximal känsla av kontroll och kontakt med bollen.

Handflata: Super Softy Xp. Latex med bra prestanda och hållbarhet, liksom ett mycket bra grepp. Rekommenderas för torr användning.

Stängning: Armband tillverkat av neopren och elastisk vilket gör det mer funktionellt och underlättar handens inträde. Fullt pannband med anpassningsbart fönster och elastisk applikation vid basen för bättre passform.


Specifikationer:

Material: Latex Super Softy
Mark: NaturgräsTa del av våra erbjudanden från Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi. I vår online fotbollbutik, på goalinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa fotbollutrustningen. Du kan också besöka andra fotbollkategorier och hitta produkter från märket Rinat till bästa pris.

Funktioner Rinat Målvaktshandskar Xtreme Guard Superior Semi

Skydd
Typ av snitt
Färg
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra köp

-

Det finns en bra kvalitet prisrelation. Vi kommer att köpa igen. Det är för en present och min son älskar att kunna anpassa sina handskar !!

Bra hemsida

-

Bra produkter och allt stämde.

Bra produkter, tänk på att det är en snäv storlek att beställa en till

-

Bra produkter, Renés noterar att det är en snäv storlek be om en till

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up