up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Reusch

Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

plus
 • Play videoReusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support
 • Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support
 • Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

Produktbeskrivning Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

Var den enda - reusch attrakt sg finger support junior är det perfekta valet för unga målvakter som är redo att intensifiera sitt spel. tillförlitlig av mer än 220 första ligamålvakter över hela världen, såsom toppstjärnorna hugo lloris, wojciech szczęsny, samir handanovič, jiří pavlenka eller agustín marchesín, är reusch bland de världsledande handskespecialisterna. sg softgrip palmskum med tillförlitligt grepp och dämpning kommer med en mjuk och slät yta för bra målvakt på naturligt gräs. det högkvalitativa fingerskyddssystemet för fingerskydd minskar risken för skador - med pinnarna som anpassar fingrarnas form kan handen fatta flexibelt utan begränsningar, medan det är nästan omöjligt att böja fingrarna bakåt i skadaområdet.


Specifikationer:

Sammansättning: 30% polyvinylklorid, 30% polyester, 25% latex, 9% polypropen, 5% polyuretan, 1% bomull

Hitta Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support i lager till bästa pris. Kolla också in våra Utrustning reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Målvakt handskarprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos goalinn.

Funktioner Reusch Målvaktshandskar Attrakt SG Finger Support

Skydd
Typ av snitt
Färg
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra

-

Dessa handskar köptes till min son som en inspirerad målvakt att han blev så glad när de kom i stolpen och använde dem i sitt första spel. De är av bra kvalitet och han sa att han tror att han håller fler skott och det är allt du vill ha i en handske tillfredsställelse från användaren.

Lysande

-

Handskar av mycket god kvalitet, anlände före förväntad tid även med anpassning.

Handskar av högsta kvalitet, bra service

-

Mycket nöjd med dessa handskar - fantastiskt fingerstöd, perfekt storlek, snabb leverans och anpassad gratis. Lysande produkt. Mycket rimligt pris. Utmärkt leveransspårningsapp som ger detaljerade uppdateringar om internationella leveransförlopp. Tack!

Recension

-

produkt som uppfyller kraven

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up