up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • Play videoPuma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt
 • Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt
 • Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt

Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt

Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt

plus
Puma

Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt

Produktbeskrivning Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirtPUMA presenterar den nya PSV EINDHOVEN HOME 20/21 träningströja , byggd med utmärkt kvalitetspolyester i kombination med absorberande tyger som reglerar fukt och ger ökad friskhet och komfort.

Dess design presenterar en rund och förstärkt hals. Den har förskjutna sömmar på axelhöjd för att minska skav och irritation. Dess tyg är mycket andas och något elastisk, vilket gör att du kan röra dig lättare.

Innehåller Eindhoven-teamets insignier och tillverkarens logotyp. Det är en klassisk T-shirt med lätt elastiska muddar och nederkant för bästa möjliga komfort.
Visa dina sanna färger och stödja PSV Eindhoven med det officiella licensierade replikpaketet.

Tillverkad från kultur. Med grafik inspirerad av stadens arkitektur, landskap, musik och konst, måste dessa ha blickfångare både på och utanför planen.

För att betona PSVs innovativa partnerskap med regionen och för att fira Eindhoven kommuns 100-årsjubileum tog vi stadslogotypen som inspiration för hemmatröjesgrafiken. Eftersom den här logotypen uttrycker kraften i att dela teknik, design och kunskap.


Specifikationer:

Material:
Huvudmaterial 1: 100% polyester dubbelstickad yta: biobaserad wicking finish; insida ut 152,00 g / m² FUN / 001; PS / 01 CF / 002 tryck: sublimeringAlla fotboll produkter av kategorin Fotboll har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På goalinn du finna hela Officiella kläderproduktskatalogen från märket Puma. Priset på Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt är 68.99 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Puma Hem PSV Eindhoven 20/21 T-shirt

Andra klubbar
Färg
Kön
Produkttyp
Ålder
Avgränsning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up