`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Expositor Gel Orange 24 Units

 • Powergym Expositor Gel Orange 24 Units
 • Powergym Expositor Gel Orange 24 Units

Powergym Expositor Gel Orange 24 Units

Produktbeskrivning Powergym Expositor Gel Orange 24 Units

ISOPOWER GEL

HÖG PRESTANDA BERIKAD GEL

Med vitaminer, mineraler och extrakt av pinus.

BESKRIVNING

Våra organismer behöver energi för att upprätthålla fysisk aktivitet. De glykogen energiförråden slut som vi utövar över tid och efter den första timmen är det en bra idé att ta en kolhydrat komplement till upprätthålla intensitet och förlänga träningstid. Tillsammans med det väsentliga hydrering, är en förbrukning på 40 50 g kolhydrater rekommenderas per timmes motion.

Med geler, mängden och typ av kolhydrater som vi äter är mycket viktiga eftersom båda aspekterna har ett stort inflytande på deras absorption och därmed deras slutliga effektivitet. De geler som innehåller en blandningar av mycket koncentrerad glukos och fruktos har en hög osmolaritet, vilket gör tarmabsorption mycket långsamt, medan intestinala absorption ökar när partiellt hydrolyserade kolhydrater eller maltodextriner från en källa av stärkelse, som har en låg osmolaritet, används

ISOPOWER GEL innehåller ett maltodextrin som en källa till basiska kolhydrater, vilket ger den lämpligt assimilering för en gel med 24 g kolhydrater.

Fördelarna med ISOPOWER GEL är;

. Det är en hög effekt berikat gel, vilket ger 24 g lätt absorberas kolhydrater. Du kan ha två per timme.

. Det ger kolhydrater av utmärkt assimilation, vilket praktiskt taget inga gastrointestinala problem

. Förhindrar muskelkramper på grund av dess procyanidin innehåll.

. Innehåller viktiga vitaminer och mineraler på grund av deras förhållande till processen för att erhålla energi, deras antioxidant roll och förbättring av hydrering under träning.

. Presentation: ISOPOWER GEL eller ISOPOWER GEL med KOFFEIN som innefattar 50 mg koffein per gel.

Råd om användning av geler;

. Absolut alla geler, vare sig mer eller mindre utspädd, bör tas med vatten, mellan 300 och 500 ml vatten beroende på gelén. Om det tas i ras, kan det tas några meter före avsättningspunkten.

. Don? T ta geler tillsammans isotoniska drycker, bör du lämna ett intervall på minst 20 minuter från din sista användning av en elektrolytisk dryck

Rekommenderade dagsdosen

Ta 1 till 4 geler med 300 ml vatten under träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

NÄRINGSINNEHÅLL

(Per 100 g.)

Energi: 240 kcal.

Proteiner: 0 g.

Kolhydrater: 60 g.

Fett: 0 g.

Näringsinnehåll

(Per 40 g.)

Pinus extrakt: 39 mg.

Vitamin C: 20 mg.

Vitamin B3: 4 mg.

Vitamin E: 3 mg.

Vitamin B5: 1,5 mg.

Vitamin B6: 0,35 mg.

Vitamin B2: 0,35 mg.

Vitamin B1: 0,275 mg.

Vitamin B9: 50 mikrogram.

Vitamin B12: 0,625 mikrogram.

PRESENTATION: Visa box 24 gel av 40g. varje

Smak: apelsin

ALLERGENER

Kan innehålla spår av mjölk, soja och gluten. Med tillsats av socker och sötningsmedel.

Innehåller extrakt av graderade växter, som säkerställer innehållet av aktiva ingredienser och deras effektivitet.

Vanliga frågor

Vilka skillnader finns mellan sportnäring Isopower Gel och Isopower?

Isopower Gel är en energi gel med några av fördelarna med Isopower såsom bidra till att undvika muskelkramper, men det spelar ingen? T har en återfukteffekt som Isopower.

Isopower har en energigivande funktion, är en mycket professionell och effektiv rehydratiserande agent och hjälper till att undvika kramper under fysisk träning.

Varför borde? T tar jag Isopower Gel innan träning?

Eftersom den typ av kolhydrater den innehåller släppa sin energi mycket snabbt, var Isopower tänkt och skapat tas under träning när det behövs extra energi och som varar upp till en timme.

För att fylla dina energireserver innan träning, rekommenderar vi inklusive Energy i din kost, vilket är en sportbilaga som har formulerats med kolhydrater som frigör sin energi långsammare och som hjälper till att fylla dina energireserver innan träning och förbättra din pre motion hydratisering

Kan jag ta Isopower Gel utan vatten?

Alla geler, även de som litet är mer utspätt med vatten, har en koncentration av kolhydrater som är alltför hög för att absorberas korrekt av tarmen. Därför bör ISOPOWER GEL alltid tas med 300 ml vatten och separeras från elektrolytiska drycker som ISOPOWER, bör du lämna en period av 20 min. efter din sista intag av ISOPOWER innan de kan inta ISOPOWER GEL.

I konkurrens, är en bra strategi att ta ISOPOWER GEL strax innan provisioneringspunkten där du tar ombord på 300 ml vatten.

Kan jag ta mer än en gel med vatten på samma gång?

Det ISN? T rekommenderat, direkt 40g av Isopower Gel kolhydrater ger dig en betydande ökning av energi och, framför allt, är korrekt absorberas. Ökning av koncentrationen av kolhydrater mycket kommer att resultera i lägre absorption av både vatten och näringsämnen till följd av den ökade osmolariteten.

Kan Isopower Gel kombineras med power och Energysportnäring?

Ja, utan svårighet. Du kan kombinera den med båda dessa sportnäring.

Vilket är bäst, Isopower o Isopower Gel? Anser Isopower Gel hydratisera som Isopower?

Denna fråga har redan besvarats Isopower Gel? T rehydrera som Isopower. Isopower Gel används när det krävs extra energi för en ökning av energi under träning vid en viss tidpunkt.

Jag använder Isopower för vätske, både under träning och tävling. Som Isopower innehåller hydrater, och behöva ta geler och energi barer, ska jag kombinera det med andra Isotonics (eller vanligt vatten), att se till att jag träffa min rätt timme intag av hydrater?

Som med absolut typ av gel, bör det tas med vatten helt enkelt att säkerställa att koncentrationen är korrekt, så att den absorberas snabbt och för att undvika gastrointestinala problem.

Kan jag ta Isopower Gel i stället för vatten? Kan du ta Isopower Gel tillsammans Isopower? Varför kan? T du tar Isopower Gel och sedan Isopower?

Det rekommenderas, absorptionen vid en intestinal nivå är mycket olika, bland andra faktorer på grund av koncentrationen av sportbilaga i jämförelse med koncentrationen av blodet.

Vissa gastrointestinala problem har rapporterats som har framkallats av vissa geler på grund av den typ av kolhydrater som finns, som i hög grad ökar deras osmolaritet och också på grund av att ta dem med drycker som innehåller mineraler och / eller kolhydrater.

Isopower Gel har en låg osmolaritet i jämförelse med standard geler, de absorberas mycket bra och innehåller också nästan dubbelt så mycket kolhydrater konventionella geler !!!

Du kan inkludera Isopower Gel i din sport nutrition cirka 20 minuter efter att ha tagit Isopower. Kom ihåg att Isopower Gel alltid bör tas med vatten, precis som alla gel på marknaden, vare sig det har mer eller mindre vatten i sin sammansättning.

I konkurrens, ta Isopower Gel några meter innan den når en provisioneringspunkt, och alltid med vatten.


Köp Powergym Expositor Gel Orange 24 Units i Hälsa och näringkategorin från din fotbollbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Proteiner. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Powergym, på goalinn, kommer du hitta ett brett urval av fotbollprodukter som också kan intressera dig. Powergym är fokuserat på innovation och förbättring av fotbollupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Powergym Expositor Gel Orange 24 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga