`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Dietbar Orange

 • Powergym Dietbar Orange
 • Powergym Dietbar Orange

Powergym Dietbar Orange

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Powergym Dietbar Orange

CARNITIN DIETBAR

SATISFYING BAR MED CARNITIN och Fibre

Perfekt att äta mellan måltiderna och före motion och medföra ett eller två glas vatten.

BESKRIVNING

Den CARNITIN DIET BAR, är en tillfredsställande bar med fettförbrännare och en utsökt smak och som kan ätas som mellanmål när som helst på dagen.

En av de näringsämnen i CARNITIN DIET BAR är karnitin, vilket bidrar till att förbättra transport av fettsyror till det inre av cellen så långt som till mitokondrierna, där fettsyrorna används för att producera energi. Den karnitin, förutom att vara en fettförbrännare, har också den fördelen att det ger energi, en bra effekt när du? Åter på en diet.

CARNITIN DIET BAR från PowerGym innehåller också fylla fiber, vilket också ökar dess volym när de sätts till vatten och bidrar till känslan av att vara full liksom annan nyttig bieffekt av fiber: att minska upptaget av fett och kolesterol.

En del av fiber som finns i baren är i form av inulin, en olöslig fiber som anses probiotiska, med bifido GENICA egenskaper för att stimulera tillväxten av? Goda bakterier? i tarmen.

En korrekt jämvikt acterial flora i vår tarmen bidrar till att upprätthålla vår första försvarslinje i vårt immunförsvar i perfekt skick att kämpa mot möjliga infektioner samt även förbättra vår förmåga att absorbera näringsämnen.

CARNITIN DIET BAR är bäst tas mitten morgonen eller mitten av eftermiddagen, mellan måltiderna och alltid med två glas vatten.

Rekommenderade dagsdosen

Ta en bar per dag med två glas vatten, helst mellan måltiderna. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

TEKNISK DATA

NÄRINGSINNEHÅLL

(Per 100 g.)

Energi: 477 kcal.

Proteiner: 10,0 g.

Kolhydrater: 51 g.

Varav sockerarter: 33,5 g.

Fett: 23,7 g.

Varav mättade: 13,9 g.

Fiber: 10 g.

Natrium: 0,06 g.

Näringsinnehåll

(Per 35 g.)

Karnitin: 500 mg.

Vit. C: 12 mg.

Vit. B3: 2,4 mg.

Vit. E: 1,8 mg.

Vit. B5: 0,9 mg.

Vit. B6: 0,21 mg.

Vit. B2: 0,21 mg.

Vit. B1: 0,17mg.

Vit. A: 120 mikrogram.

Vit. B9: 30 mikrogram.

Biotin: 7,5 mikrogram.

Vit. D: 0,75 mikrogram.

Vit. B12: 0,38 mikrogram.

PRESENTATION:

1 bar 35 g.

Smak: apelsin

ALERGENS:

Den innehåller gluten, produkter som härrör från mjölk och soja. Kan innehålla spår av ägg, sesam, nötter och produkter därav. Med tillsats av socker och sötningsmedel.


Vänta inte längre utan köp Powergym Dietbar Orange. För ytterliggare frågor angående Powergym Dietbar Oranges egenskaper, kan du kontakta goalinn genom vår kontaktsida. goalinn erbjuder en exklusiv kollektion av Hälsa och näring för fotboll och andra fritidsaktiviteter. Vår Hälsa och näring kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Snacksvaror.

Funktioner Powergym Dietbar Orange

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga