Nutrisport Stressnutril Recuperation

Nutrisport Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Nutrisport

$ 10.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

nutrisport-stressnutril-recuperation

nutrisport-stressnutril-recuperation

lupa

Nutrisport Stressnutril Recuperation

close

Nutrisport Stressnutril Recuperation

Nutrisport Stressnutril Recuperation

Produktbeskrivning

Bidrag från Whey Protein Isolate With Carbohydrates. Grenade Aminosyror, L GLUTAMIN, AKG, Citrullinmalat, Magnesium och Vitaminer för återvinningsinsats.
Sammansättning per dos (40 g):
Muskelåtervinning:
Proteinisolat (14,8 g):
Protein är det grundläggande näringsämnet för muskelåterhämtning. Av alla möjliga källor ger "proteinisolatet" en rik källa till förgrenade aminosyror och utmärkt biotillgänglighet. Det absorberar lätt och påskyndar återhämtningen.
Kolhydrater (20,0 g):
Kombination av kortkedjiga och långkedjiga kolhydrater för att säkerställa upprepning av glykogenförpackningar så effektivt som möjligt. Kolhydrater är kroppens energibas så det kommer att vara nödvändigt att återställa energinivåerna som konsumeras genom träning och / eller tävling för att bibehålla träningens intensitet dag efter dag.
L Glutamin (1,0 g):
L Glutamin är den mest rikliga aminosyran i muskelvävnad, och därmed dess betydelse i processerna för regenerering av muskulaturen. Dessutom gynnar det ersättning av muskelglykogen, ökar cellhydrering och undviker katabolism.
BCAA (1,0 g):
Grenade aminosyror (BCAA) är 3 (L Leucin, L Isoleucin och L Valine) och spelar en viktig roll i muskelåtervinningsprocesser. De stimulerar syntesen av muskelproteiner vilket möjliggör en optimal återhämtning och har också en anti katabolisk effekt.
Taurin (500 mg):
Taurin är en mycket riklig aminosyra i muskelvävnaden som dessutom deltar i avgiftningsprocesserna. På så sätt gynnar den muskulär regenerering och eliminering av rester som genereras under träningen.
Magnesium (150 mg 50% CDR *):
Mineral mycket viktig både i metabolismenergiprocesserna och i mekanismerna för muskelkontraktion och avkoppling. Av denna anledning är byte absolut nödvändigt om muskelkramper ska undvikas.
avgiftning:
Arginin alfa ketoglutarat (660 mg):
Som en föregångare till kväveoxid (NO) gynnar arginin alfa ketoglutarat flödet av näringsämnen till musklerna samt ökad syreförmåga för snabb och effektiv återhämtning.
Citrullinmalat (500 mg):
Citrullinmalat hjälper till att avgifta kroppen genom att eliminera ammonium och mjölksyra som produceras under träning och fungerar även mot fria radikaler som genereras under sport.
antioxidant:
C-vitamin (30 mg 50% CDR *):
Vitamin C är ett vitamin med en stor antioxidantkraft inom ämnesomsättningen. Tack vare detta skyddar C-vitamin oss från det inre slitage som ökar träningspraxis och fördröjer degenerativa och åldringsprocesserna.
Skydd:
Vitaminer Bl (0,7 mg), B2 (0,8 mg) och B6 (1 mg) (50% CDR *):
B-vitaminer är inblandade i processer för absorption av många näringsämnen, är nödvändiga för energi (följaktligen deras påfyllning efter en fysisk ansträngning) och stärker nervsystemet och immunsystemet (bland andra funktioner).
* CDR: Rekommenderat dagligt belopp
Hur man använder
Lös 40 g (en meter full) i 250 ml (ett glas) vatten i slutet av träningen.

Handla bekvämt från din vardagsrumssoffa från vår fotbollbutik online. Köp Nutrisport Stressnutril Recuperation med lägsta prisgaranti. Vänta inte längre utan upptäck andra relaterade fotbollprodukter i Nutritionkategorin som kan komplettera din order, goalinn erbjuder en effektiv leveransservice.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Nutrisport - Nutrition - Rekuperatorer

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

imagen

Nutrisport Stressnutril Recuperation

$ 10.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!