up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mikasa

Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337

plus
 • 360Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337
 • Play videoMikasa Fotboll Inomhus SWL-337
 • Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337

Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337

Produktbeskrivning Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337

Formad triangelmönster.

Mikasa hydeöverdrag.

Mjukbyggd.

Nylon sår.


Alla fotboll produkter av kategorin Bollar har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På goalinn du finna hela Utrustningproduktskatalogen från märket Mikasa. Priset på Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337 är 41.99 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Mikasa Fotboll Inomhus SWL-337

Färg
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Fantastisk boll för futsal / gran balon para futbol sala

-

Mikasa SWL337 är en bra boll för inomhusfotboll eftersom den tillåter god kontroll och låg återhämtning, jag kan fortfarande inte prata om hållbarhet men jag kan försäkra er från tidigare erfarenheter med Mikasa som är bollar för livet, även på mycket grova ytor som den har bra hållbarhet. -------------------------------------------------- -------------------------------- La mikasa SWL337 es un buen balon para futbol sala ya que permite un buen control y rebote controlado, aun no puedo hablar de la durabilidad pero puedo asegurarles por anteriores experiencias con Mikasa que son balones para toda la vida, incluso en superficies muy asperas tiene buena durabilidad.

Bra boll!

-

Perfekt boll för fínanos sala. Det är lättare än andra men du måste komma ihåg att det är ganska svårt att slå det igen.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up