up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mikasa

Mikasa Boll Volleyboll V200W

Mikasa Boll Volleyboll V200W

plus
 • 360Mikasa Boll Volleyboll V200W
 • Play videoMikasa Boll Volleyboll V200W
 • Mikasa Boll Volleyboll V200W
 • Mikasa Boll Volleyboll V200W

Mikasa Boll Volleyboll V200W

Produktbeskrivning Mikasa Boll Volleyboll V200W

Funktionerna har en perfekt balanserad, 18-panels aerodynamisk design som förbättrar bollrörelsen och ger spelarna större kontroll. Med förbättrad synlighet kommer den nya inomhusbollen att optimera spelets kvalitet och maximera spänningen på banan.
Den dubbla fördunklade mikrofiberytan stabiliserar kulans flygväg och skapar ytterligare dämpad bollkontroll, medan antisvettfunktionen "Nano Balloon Silica" förhindrar att ytan på bollen blir halkig under intensivt spel. Bollen överskrider FIVB: s homologationsstandarder och klarat stränga testprotokoll, genomförda av ledande nationella lag och klubbar under de senaste sex månaderna.


Välkommen till vårt Mikasa Boll Volleyboll V200W specialerbjudande. På goalinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras fotbollutrustning, men också expertinformation på fotbollprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Bollar.

Funktioner Mikasa Boll Volleyboll V200W

Färg
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Recension

-

Mycket bra boll för priset och mjuk också

Volleyboll

-

Mycket fin boll värt kostnaderna

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up