up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • 360Kempa Skor Wing Lite 2.0
 • Play videoKempa Skor Wing Lite 2.0
 • Kempa Skor Wing Lite 2.0
 • Kempa Skor Wing Lite 2.0
 • Kempa Skor Wing Lite 2.0
 • Kempa Skor Wing Lite 2.0
Kempa
360

Kempa Skor Wing Lite 2.0

Kempa Skor Wing Lite 2.0

Kempa Skor Wing Lite 2.0

Kempa Skor Wing Lite 2.0

plus

Kempa Skor Wing Lite 2.0

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kempa Skor Wing Lite 2.0

POWER CORE: lätt EVA-dämpning med integrerad softpad för bästa komfort och utmärkt stötdämpning TORSION PLATE: för mer kontroll och förbättrad kraftöverföring SOFT FIT: elastisk insock-konstruktion för högsta komfort MICHELIN yttersula: för utmärkt grepp.

övre material: textil + termoplast polyuretan foder: textilsula: gummi


Beställ din Kempa Skor Wing Lite 2.0 nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Kempa Skor Wing Lite 2.0, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Kempa Skor Wing Lite 2.0 i lager och priset ligger på 93.99 $. Med vårt varierade utbud av Handbollsskorartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Kempa Skor Wing Lite 2.0

Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra

-

Det är en bra sko. Jag hade tur som fick de lägre priserna.

Recension

-

sökte på olika sajter men jag kunde köpa det billigare än någon annan sida. Jag tycker att det hade varit trevligt om det fanns en storleksanteckning i cm som skrivits av andra. Jag trodde att det skulle ta lite längre tid att leverera, men det kom tidigare än jag förväntat mig.

Handbollsskor

-

Jag sökte på olika webbplatser, men jag kunde köpa den billigare än någon annan webbplats. Jag tror att det hade varit trevligt om det fanns en storleksbeteckning i cm som skrivits av andra människor. Jag trodde att det skulle ta lite längre tid att leverera, men det kom tidigare än jag förväntade mig.

Intryck

-

Jag kunde köpa den till ett lägre pris än att köpa den hos en auktoriserad distributör. Om det finns en cm-notering av storlek verkar det som om du kan välja utan tvekan när du köper.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up