up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • 360Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
 • Play videoJoma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
 • Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
 • Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
 • Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
 • Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF
360

Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

plus
Joma

Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Produktbeskrivning Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Funktioner:

Águila Gols är Jomas mest klassiska stövlar. Med nyskapande material är det fortfarande fotbollsspelarens favoriter. Klassisk stilfotboll med morgondagens teknik.

Övre är gjord av andningsbart läder, som karaktäriseras för att inte absorbera vatten, vilket behåller sin ursprungliga ljushet: Vattenresistent teknik. Den innehåller även 360º-systemet som förbättrar foget mellan tunga och övre, vilket gynnar den naturliga fördelningen av vikt vid fotstrejk och M COUNTER-teknik: en stötdräkt i hälen som ger bättre skydd och större komfort tack vare sin ergonomiska form.

Förformad EVA-insole som anpassar sig till fotens form, vilket hjälper till att dämpa i övergångsfasen. Semi-rigid PVC-mellansula för att behålla strukturen hos de enda dubbarna under hela användarens livslängd.

Specifikationer:

Vikt ca. 233 g.

Teknologi:

Vattentålig:

Vattenavstötande yta applicerad över boots övre för att förhindra att vatten kommer in och behåller ljushet.

360 °:

Tillverkningssystem för tunga och övre montering som ger naturlig viktfördelning till fots.

M Counter:

Buttress justerade 100% till Jomas sista. Dess design skiljer sig från den klassiska buttressen, eftersom det i spärrområdet frigör utrymme för att förhindra skavning.


Hitta Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF i lager till bästa pris. Kolla också in våra Fotbollsskor reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Fotbollprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos goalinn.

Funktioner Joma Fotbollsskor Aguila Gol 821 TF

Typ av yttersula
Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Joma tf

-

Det låga priset och den ursprungliga storleken var små, men ju mer du bär den, desto bättre passar den dina fötter, och bollkontrollen och de runda dubbarna gör den till en fotbollssko av flera typer som kan användas på korta naturliga gräsmattor.

Futsal skor för stor fotboll

-

Jag såg många recensioner som köpte den här skon och jag hörde många uttryck som kallas futsalskor som kan bäras när man spelar stor fotboll. Efter att ha fått dessa skor, när jag öppnade lådan och tog ut futsalskor, var orden 100% stängda. Den övre delen är hårdare än andra futsalskor och lädret är också tufft. Det känns svårt snarare än mjukt. Kärnan är futsalskor som är bättre för stor fotboll än futsal.

Säljer inte bra

-

Bra lädergräsmatta!

-

Vackra mjuka läderstövlar i kalven på den större sidan. Perfekt för konstgjorda platser.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up