`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Voltom Tangerine 600gr

Infisport Voltom Tangerine 600gr

 • Infisport Voltom Tangerine 600gr
 • Infisport Voltom Tangerine 600gr
 • Infisport Voltom Tangerine 600gr

Infisport Voltom Tangerine 600gr

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Voltom Tangerine 600gr

GLUTENFRI

DEN SLUTLIGA Teknikens ståndpunkt KOLHYDRAT

Enkla kolhydrater såsom glukos eller fruktos har mycket låg molekylvikt, vilket är ett problem vid beredning isotoniska lösningar, eftersom de bör tas i mycket små koncentrationer, vilket orsakar drycker som har dessa typer av molekyler att ha mycket få kalorier, vilket resulterar i mycket låg energieffektivitet.

INFISPORT Voltom är en patenterad kolhydrat bildad av amylopektin (polysackarid bestående av tusentals glukosmolekyler) av den enklaste lösningen har en mycket hög molekylvikt och den lägsta osmolaliteten av alla produkter som för närvarande finns på marknaden (10 mOsm / kg 5% i lösning). Därför är dess absorption snabb och inte orsakar magbesvär.

Osmolaliteter i 5% lösning i vatten:

VOLTOM: 10 mos / kg

Vitargo: 11 mos / kg

Maltodextrin: 48 mos / kg

Glukos: 620 mos / kg

Dessa funktioner gör det möjligt att använda INFISPORT Voltom, för att förbereda isotona lösningar med mycket högre koncentrationer än andra kolhydrater, och därmed har ett högt energivärde och därmed är lämplig för både ökande koncentrationer av kolhydrater innan träning, samt att behålla dem och snabbt återställa glykogen butiker till färdigställande.

INFISPORT Voltom innehåller den nödvändiga mängden av vitamin B1 krävs för metabolismen av kolhydrater. Därför att kroppen inte använda sina egna lager av detta vitamin när de intas, som det gör med andra produkter på marknaden.

Citronsyrahalten bidrar till att bekämpa metabolisk acidos till följd av utövandet av fysisk träning. Det är sötad med sukralos, ett enda sockerderivat, med en sötningsförmåga 600 gånger större och icke-absorberbara, därför inga kalorier.

INFISPORT Voltom kommer i burkar innehållande 2 kg och 800g.

Datablad:

Ingredienser:

Delvis hydrolyserad stärkelse rik på amylopektin (99%), aromer, acidifier: citronsyra, färg: betakaroten, sötningsmedel: sukralos, vitamin B1 (tiamin corhidrato).

Hur man använder:

Före insats:

För att hjälpa förspänning av kolhydrater: För att nå en maximal belastning av kolhydrater innan en tävling, bör man ta 4 hopa åtgärder (ca 80 g) upplöstes i 600 800 ml vatten per dag (i en eller flera doser) för tre dagar innan event och utföra lågintensiva pass eller "aktiv vila.?

Att ha en tillräcklig mängd kolhydrater och möta antingen en träning eller tävling, också ta en servering av 80g (4 hopa åtgärder) en timme före träningen upplöst i samma mängd vatten.

Under ansträngningen:

Lös 80 g (4 hopa åtgärder) per 800 ml vatten och drick 125 200 ml var 15 20 minuter.

Efter ansträngning:

Lös 80g (4 hopa åtgärder) i 600 800 ml vatten och dricka i små klunkar under den första halvtimmen efter träning eller tävling för att återställa muskelglykogendepåer.

Upplösning: Medan upplösningen är snabbare än andra befintliga kolhydrater på marknaden, gör sin mycket hög molekylvikt lösningen vara något långsammare än socker eller glukos.


Köp Infisport Voltom Tangerine 600gr i Nutritionkategorin från din fotbollbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Rekuperatorer. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Infisport, på goalinn, kommer du hitta ett brett urval av fotbollprodukter som också kan intressera dig. Infisport är fokuserat på innovation och förbättring av fotbollupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Infisport Voltom Tangerine 600gr

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI