up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Asics
360

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

plus
 • 360Asics Gel Task MT Shoes
 • Play videoAsics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes
 • Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Asics Gel Task MT Shoes

Med Gel Task MT tar du din utbildning i takutrymmen till en annan nivå. Om du är nybörjare eller expert på discipliner som squash eller volleyboll kommer skorna att vara din adekvata komplement. Bär du denna modell kommer du att ha bättre passform på foten. Heel Clutching System läggs till, en räknare som minimerar hälförskjutningen och i sin tur förbättrar stabiliteten och prestandan.

Gel Rocket-teknik förhindrar trötthet. Du kommer att kunna stå bekvämt under lång tid . Dess naturliga gummisula ger det bästa greppet och greppet medan du tränar. Gelskikten, på baksidan och framsidan, minskar påverkan som orsakas i varje steg du tar. Dessutom kommer du att ha det nödvändiga boostet i varje hopp med Propulsion Trusstic.

Om du är orolig för komfort skapar den anpassade hälen stabilitet. Fotledets längdformat är ytterligare stöd för att förhindra skador <strong>. På utsidan är skorna gjorda av syntetiskt material och fästas med asymmetriska snören. Andningsförmåga uppnås tack vare det nät som sprider lukt i området. Det övre fragmentet sys och fästas direkt i mellansulan Oavsett om du spjutar ess över nätet i volleyboll eller skjuter skott från T på squashbanan, kommer GEL-uppgift MT inomhusskor att ge dina fotbollstävlingar långt stöd och stabilitet. Din framsida tar ett slag under ett spel, men med strategiskt placerad premium GEL-dämpning, blir stötar absorberade när du driver dig runt domstolen. GEL-dämpningen mildrar också effekten av de snabba och abrupta rörelserna du behöver göra under snabba och rasande delar av spelet. Drag och stabilitet är avgörande för inomhusytor och GEL Task MT: s höga gummibandssula ger dig både möjlighet att spela bekvämt så länge du vill. Kalifornien glidhållande säkerställer de övre hållen på plats på ett EVA-bräda som är direkt fastsatt i sulan för maximal stabilitet och komfort. Du kommer att bygga upp en svett, men dina fötter kommer att hålla sig svala och torra, eftersom GEL-uppgift MT: s öppna övre övre ger utmärkt andningsförmåga. Dessutom är insolesen lätt borttagen om du vill anpassa dina skor med ortoped. GEL-uppgift MT är emblazoned med ASICS-logotypen och tigerremsor

Funktioner:

Gummisula med hög grepp.

Öppen mesh övre.

Forfoot GEL dämpning.

Avtagbar innersula.

Tiger ränder.

ASICS-logotypen.


Asics Gel Task MT Shoes är den perfekta produkten för att nå dina fotbollmål. Komplettera din order med andra relaterade Volleybollskorprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Herrskorprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på goalinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Asics som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Asics Gel Task MT Shoes

Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Asisc-ledare

-

Utmärkt lätt och bekväm sko speciellt för dem som tillbringar många timmar i gymmet för att träna.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up