up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Asics

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

plus
 • 360Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Play videoAsics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes
 • Asics Gel Beyond 5 Shoes

Asics Gel Beyond 5 Shoes

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Asics Gel Beyond 5 Shoes

Två viktiga effekter som du kommer att uppnå med Gel Beyond 5 är balans och dämpning . Träningsskon är gjord med kända element som Trusstic System, SpEVA-material och gel. Teknologierna bidrar till produktens hållbarhet och genererar bästa användarupplevelse.

I den övre delen består biten av ett nät med ett stort antal hål för att gynna luftflödet och därmed svett av fötterna . Placeringen av gelskikten, fram och bak, förbättrar minskningen av stötar på framfoten och mittfoten.

Hälen har ett mjukt stöd genom tillsats av Memory Foam-lager. Det syntetiska lädret av Rhyno Skin ger stabilitet i foten och främjar låssystemet. Asics lade till ytterligare ett lager av anatomisk komfort med SpEVA 55-varaktig mall .


Ta din volleybollsföreställning till nästa nivå med de här stiliga herrarnas volleybollsträning. Att kunna röra sig fritt över retten och veta att dina fötter är skyddade är avgörande, och funktioner som Trusstic System-teknik, SpEVA 55-varaktigt och mellansåligt material och Rhynoskin kommer att stödja dig varje steg i vägen. Dessa skor erbjuder också oöverträffade nivåer av komfort tack vare användningen av bak- och framfot GEL-dämpning, samt en personlig hälslag och möjligheten att avlägsna sockliner. Dessutom kommer skodans NC gummi yta så att du aldrig kommer att förlora foten under den kritiska punkten i matchen. GEL Beyond 5-tränaren kommer att vara ett viktigt komplement till ditt sports kit, vilket ger högkvalitativt skydd och oöverträffad komfort.

Funktioner:

Trusstic Systemteknik.

SpEVA 55 varaktigt och mellansåligt material.

Rhynoskin.

Avtagbar sockliner.

Ryggfot och framfods GEL-dämpningssystem.

Personlig hälpassform.

Öppen mesh övre.

NC gummi yttersåle.

Kalifornien glida varaktig.


Om du letar efter Asics Gel Beyond 5 Shoes, så har du tur. I vår fotbollbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken goalinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Herrskorprodukter redan nu. goalinn erbjuder ett exklusivt utbud av Volleybollskor för olika sorters aktiviteter. Vår Volleybollskor är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Asics Gel Beyond 5 Shoes

Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up