up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro
360

Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

plus
  • 360Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG
  • Play videoUmbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

Produktbeskrivelse Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

En klassisk tilbake! Reborn og klar for det moderne spillet, er Speciali evige inspirert av de største bagasjerommet i Umbros historie. Den opprinnelige Speciali er en del av fotballhistorie båret av Shearer, Owen, Valderrama, Roberto Carlos og Pepe blant mange andre støvelen har scoret flere hundre mål og inspirerte tusenvis av minner. Nå går den som den Speciali evige, balansering som klassisk utseende med en moderne fotball sensibilitet. Alltid en del av Umbros boot samling. Alltid skinn. alltid Speciali

Egenskaper:

Lett mykt skinn øvre tilbud overlegen komfort og holdbarhet

En ramme overlegg gir eksepsjonell støtte og stabilitet

Brett over tungen med en touch feste for å holde den på plass

Dyppet akilleshæl kategorien reduserer foten tretthet og trykk

Pre støpt sokk liner gir bedre passform og støtte

Ny Wishbone teknologi gjør det mulig for kontrollert støtte gjennom foten

Flex grooves i forfoten tilbyr fleksibilitet og bevegelse

Skaleres pigger i en ergonomisk mønster redusere presset


Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG er et produkt som samsvarer til den Fotball kategorien innen Fotballsko utvalget på din fotball butikken, goalinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av goalinn. Hva er fordelene med Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for fotball.

Spesifikasjoner Umbro Støvler Fotball Speciali Eternal Premier AG

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Umbria spesiell

-

Ypperlige sko med litt bredere enn normalt sist. Godt og mykt skinn og innvendig polstring av høy kvalitet. Brikkene er AG med godt grep. Størrelsen på skoen er litt mindre enn det som er nummerering. Jeg anbefaler det uten forbehold til alle elskere av skinnsko, og til alle med litt bredere fot enn vanlig.

Skinn, høyre ag-plate, bred, ekte størrelse, alt sjekket!

-

Jeg bruker 28cm / 280jp i nesten alle sportsskoene mine med det sjeldne unntaket. Jeg har også moderat brede og tykke føtter, og jeg foretrekker skinn som tilpasser seg fotens form. Disse støvlene kjører i størrelse og føltes utrolig sikre, men likevel komfortable fra det første spillet (ingen blemmer eller ubehag noe sted). Læret er av høy kvalitet med riktig demping og foretrekker det fremfor K-skinn som føles for mykt for meg og gjør at jeg føler meg ustabil. AG-platen føltes suveren på nyeste gen-kunstige (prøvde dem på tørre og våte dager), at "gresset" er høyt. Fortsatt å testes når været blir varmt om våren / sommeren. Jeg elsker stylingen deres også, superklassikere! Når mine nåværende FG-støvler går ut, vil jeg vurdere disse paraplyene også i FG / HG-variant.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up