up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro
360

Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

plus
  • 360Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG
  • Play videoUmbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Produktbeskrivelse Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Medusae 3 Elite, Umbros siste støvelutgivelse, er fotballmerkevarens første skinnløse skinnsko noensinne. Den kombinerer berøringen og hastigheten til de forrige generasjonene av Medusae med en nyskapende skinnoverdel i ett stykke. Ved å fjerne det tradisjonelle snøresystemet, viser Medusae 3 Elite virkelig at mindre er mer.

Egenskaper:

Den laceless øvre er et stort stykke k skinnvamp designet for å øke strekeområdet og jevne ut et større overflate av foten.

Den sømløse konstruksjonen av skinnens øvre del av forfoten skaper en behagelig følelse uten ujevne overflater for foten å gni mot

En konstruert strikket krage med TPU varmesveisede støttesoner gir en responsiv passform og muliggjør enkel fotinnføring, samtidig som stabilitet og sikkerhet i hælområdet opprettholdes

Nedtrykt flex-spor følger stinglinjene til den ikoniske Speciali. De gir fleksibilitet, samtidig som de holder en sikker "lukket ned" passform

Ekstra polstrede soner i kragen og silikongrepsbelegg i hælen gir ekstra sikkerhet

Den lette og stive Pebax yttersålen har en unik kombinasjon av koniske og spesielt formede pigger for å sikre maksimalt grep og trekkraft for hastighet i alle retninger.

spesifikasjoner:

Den letteste skinnsko noensinne

veier bare 170g


Liker du Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Fotballsko produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Fotballsko finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Umbro Støvler Fotball Medusæ III Elite SG

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up