up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding

Spalding Bukser Referee

plus
  • Play videoSpalding Bukser Referee
  • Spalding Bukser Referee

Spalding Bukser Referee

Produktbeskrivelse Spalding Bukser Referee

Egenskaper:

Klassiske referee bukser

vevet polyester

logo broderi av høy kvalitet

spesifikasjon:

96% Polyester, 4% Spandex

Vekt: 275 g / m


Spalding Bukser Refereeer perfekt for å fullføre ditt fotball utstyr. I vår nettbutikk goalinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på goalinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett fotball butikk kan du finne andre fotball produkter som supplerer Spalding Bukser Referee.

Spesifikasjoner Spalding Bukser Referee

Lengde
Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (11)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Flott selger, veldig rask levering, varer som beskrevet.

Spallding dommerbukse

-

Stor selger, rask levering! Dette er min andre Spallding-dommerbukse. Jeg bruker fortsatt min første på 4 år allerede, og de er i perfekt stand. Jeg elsker stoffet, trenger ikke å stryke, bare vask i vaskemaskinen og la dem tørke, brettet rett ved kantene. De eneste ulempene jeg har er at den originale størrelsen er for bred for meg, og jeg må alltid gi dem til en Taylor for å begrense dem.

Awesome!

-

Disse buksene er ideelle for tjenestemenn. Kroppen min er litt ikke-standard, men jeg hadde buksene smalere og nå er de perfekte. I tillegg er prisen ganske lav - normalt kan du kjøpe dem for omtrent £ 50.

Basketballdommerbukser

-

Basketball dommerbukser Utmerket kvalitet / pris forhold; ankom de lovede tider. Jeg tok en L og kledde meg som en italiensk 50/52; Jeg var ikke veldig høy, jeg måtte forkorte dem

Perfekt

-

Utmerkede bukser, men vær forsiktig med størrelsen.

Mer enn kjempeflott

-

Utmerket og passer meg veldig godt

Spalding refereepants

-

Kvaliteten som du kan forvente fra en Spalding bukser, men til en mye skarpere pris enn andre steder. Leveres raskere enn forventet.

Basketball dommer bukser

-

Utmerket kvalitet / prisforhold; ankom i de lovede tider. Jeg tok en S og kle seg som en italiensk 48/50; Jeg er 1,90 m høy og måtte dra nytte av hele hallen; Jeg har dem litt strammet i beina for å forbedre passformen.

Perfekt

-

Produktet ankom i de forventede vilkårene, nøyaktig størrelse oppnådd fra bordet på nettstedet. Det er ikke det første produktet jeg kjøper, og jeg tror jeg vil bruke nettstedet på nytt

Perfekt!

-

Kom raskt, størrelse i henhold til diagrammet, perfekt på alle måter !!! Tusen takk!!!

For dommerbukser

-

Takk for denne buksen i Litauen denne buksen kan du kjøpe 80e o buksene dine bare du kan kjøpe 45 e og sende til Litauen 56e wow beklager min dårlige engelsk https://www.varle.lt/m/apranga-apsaugos-sportui/ Spalding-referee-bukser - 7858399.html

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up