up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

plus
  • Play videoSpalding Basketballnett NBA Gametime Series
  • Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Produktbeskrivelse Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Egenskaper:.

Styrestørrelse 122cm x 82cm Polykarbonat Bakplate Høydejustering 2,44m til 3,05m


Elsker du fotball? Få din Spalding Basketballnett NBA Gametime Series og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Spalding gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Trening for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fotball modellene mulig har de fleste av våre Basketballkurver artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Spalding Basketballnett NBA Gametime Series

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Opprørende tjeneste

-

Produktet har aldri kommet, til tross for de mange forespørslene som er sendt til kundeservice, som tilfeldig, så snart svingen kommer i chat, får chatten til å falle. Mer enn en uke for sent har jeg fortsatt ingen nyheter om bestillingen min. Jeg anbefaler ikke nettstedet for noen form for kjøp

Produktkvalitet

-

Det virker for meg som en god kurv med tanke på høydejusterbarhet og generell kvalitet, selv om noen deler har vært mangelfulle og det koster litt å skru alt for å gjøre det greit.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up