up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming
360

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

plus
  • 360Salming Skoe Ninetyone
  • Play videoSalming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Skoe Ninetyone

Salmings Performance Sneaker Shoe har en super myk suede øvre som gir god komfort og fleksibilitet. Ytre solen er laget av rå gummi for å gi maksimal trekkraft og nær bakken. Men det er mer enn å møte øynene på denne forestillingssko-skoen, inne i det røde gummi ytre såleskalet der? En skjult EVA-prestasjon mellomsåle, noe som gjør denne skoen til en utmerket innendørs ytelse sko, samt en kul utseende sneaker. Suede er et naturlig materiale. Hvis skoene dine blir skitne, tørk børsten av smusset vekk, bruk deretter en ruskindpensel? du kan ikke vaske ruskind.

spesifikasjoner:

Materiale:

Riktig ruskind


Ikke vent lenger og kjøpe Salming Skoe Ninetyone! Hos goalinn, alle våre Herresko produkter har full produsentgaranti på merket Salming. Kjøpe i vår fotball butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår fotball samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Salming Skoe Ninetyone så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Salming Skoe Ninetyone

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Det er en dristig håndballsko. Den minner om Adidas-spesialen, men har en tyggesåle og sterkere hæl slik at den passer bedre på føttene. Str. passer veldig bra til din normale størrelse.

Kjølig

-

Veldig behagelige, riktige, sterke og forsterkede sko til tross for at jeg var semsket skinn, min glade sønn, med hensyn til størrelsen jeg målte centimeter på en sko av hvilket som helst merke (som min sønn bruker) og jeg så etter det i tabellen til Salming og størrelsen har kommet perfekt ... sønnen min er en håndball og stor målvakt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up