up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming
360

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

plus
  • 360Salming Skoe Ninetyone
  • Play videoSalming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Skoe Ninetyone

Salming s prestasjonssko sko har en super myk suede øvre som gir god komfort og fleksibilitet. Ytre solen er laget av rå gummi for å gi maksimal trekkraft og i nærheten av t-banen. Men det er mer enn å møte øynene på denne forestillingssko-skoen, inne i det røde gummi ytre såleskalet der? En skjult EVA-prestasjon mellomsåle, noe som gjør denne skoen til en utmerket innendørs ytelse sko, samt en kul utseende sneaker.

spesifikasjoner:

Vekt: 346 g

Dråpe: 9 mm

Materiale: Real suede

Stack: 10 mm senter av hæl19 mm ball på foten

Mellomsåle: Ytelse EVA

Ytresål: XR110?

Teknologi:

TGS 62/75:

Torsions Guide System. Avstanden fra hæl til fotkulen (62% av skoen) er designet med ekstra stabilitet, som ender i den såkalte balletten? linje, en 75 ° vinkel. Foran 75 ° -linjen har vi utstyrt skoen med større fleksibilitet for å stimulere fotens naturlige bevegelser. TGS 62/75 tar hensyn til alle gangsykluskriteriene. Samtidig myker den belastningen som skyldes friksjon under laterale bevegelser. Skoen bøyer seg på akkurat de riktige stedene, stimulerer fotens naturlige laterale og fremadrettede bevegelser.

Ergo Heelcup:

For å stabilisere og fikse hælen, som er nøkkelen til å gi god passform og komfort, har vi utviklet en ny anatomisk Ergo Heel Cup som er litt lenger enn den gjennomsnittlige hælkoppen.

Ytelse EVA:

Inne i det røde gummi ytre såleskalet der? En skjult EVA ytelse mellomsåle.

XR110:

For å hjelpe deg med å kontrollere all denne svingytelsen, har XR110 ytre solen en ekstra klebrig utviklet sammensetning!


Salming Skoe Ninetyoneer perfekt for å fullføre ditt fotball utstyr. I vår nettbutikk goalinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på goalinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett fotball butikk kan du finne andre fotball produkter som supplerer Salming Skoe Ninetyone.

Spesifikasjoner Salming Skoe Ninetyone

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Det er en dristig håndballsko. Den minner om Adidas-spesialen, men har en tyggesåle og sterkere hæl slik at den passer bedre på føttene. Str. passer veldig bra til din normale størrelse.

Kjølig

-

Veldig behagelige, riktige, sterke og forsterkede sko til tross for at jeg var semsket skinn, min glade sønn, med hensyn til størrelsen jeg målte centimeter på en sko av hvilket som helst merke (som min sønn bruker) og jeg så etter det i tabellen til Salming og størrelsen har kommet perfekt ... sønnen min er en håndball og stor målvakt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up