up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming
360

Salming Sko Ninetyone

plus
  • 360Salming Sko Ninetyone
  • Play videoSalming Sko Ninetyone
  • Salming Sko Ninetyone

Salming Sko Ninetyone

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Sko Ninetyone

Salmings Performance Sneaker Shoe har en super myk suede øvre som gir god komfort og fleksibilitet. Ytre solen er laget av rå gummi for å gi maksimal trekkraft og nær bakken. Men det er mer enn et øye på denne forestillingsskoen, inne i det røde gummi ytre såleskalet der? En skjult EVA-prestasjon mellomsåle, noe som gjør denne skoen til en utmerket innendørs ytelse sko, samt en kul utseende sneaker. Suede er et naturlig materiale. Hvis skoene dine blir skitne, tørk børsten av smusset vekk, bruk deretter en ruskindpensel? Du kan ikke vaske ruskind.

spesifikasjoner:

Materiale:

Riktig ruskind


Hvis du er interessert i Salming Sko Ninetyone, oppdag også andre fotball produkter relatert til Salming i Herresko avdelingen og Håndballsko katalog. I tillegg når du kjøper hos goalinn, din nett fotball butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Salming Sko Ninetyone

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up