up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salming

Salming Lange Bukser Hector

plus
  • Play videoSalming Lange Bukser Hector
  • Salming Lange Bukser Hector

Salming Lange Bukser Hector

Produktbeskrivelse Salming Lange Bukser Hector

Farge: Svart

Kjønn: Unisex

Materiale : 100% Polyester

Passform: Vanlig passform, tett kalv

SKU: 1196677 0101

Salming Hector HZ og bukser er laget i et funksjonelt polyester stoff med en løs og behagelig passform. Kontrastdetaljer foran og bak karakteriserer Salmings team slitasje samling, noe som gjør dette HZ til et perfekt komplementært oppvarmingsstykke. Designet med Salming-logo og broderte logoer, er dette et opplagt valg når du gjør deg klar for et spill eller i praksis.

Funksjoner og funksjoner


• Høy åndbarhet


• Trekking i midjen


• Broderte logoer


• Salming Woven logo tape


Salming Lange Bukser Hector er det perfekte produktet for å nå dine fotball mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Bukser produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Barneklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på goalinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Salming som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Salming Lange Bukser Hector

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up