up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat

Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

plus
  • Play videoRinat NRG Oppblåsbar Mannequin
  • Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin
  • Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

Oppblåsbart forsvar på 2,05 m høyde. Den er produsert i en myk og motstandsdyktig PVC, og uten sømmer. Det har ingen stiv del som kan forårsake skade eller chafing.

Basen er påfyllbar med vann, med en diameter på 56 cm. Når oppblåsbare blir rammet av ballen, returnerer den umiddelbart for å gjenopprette vertikal posisjon, takket være sin base med stor dimensjon og stabilitet. Den oppblåsbare, en gang oppblåst og med bunnen fylt med vann, har en tilnærmet vekt på 23 kg.

Den har to håndtak på sidene, laget av PVC med større stivhet enn det oppblåsbare legemet, noe som letter transport og plassering.

Deflater opptar liten plass, noe som letter transport og lagring.

Den er ideell for taktiske arbeid og senter auksjon handlinger. Ved senterauksjon tvinger det senteret til å forbedre sitt nøyaktighetssenter og som fullfører for å vurdere sin tidsperiode.

Den er ideell for spesifikt arbeid med målvakter. Det hindrer målvaktenes fullstendige syn, letter kontakt (ingen skade), forbedrer romtidsperspektivet i sentrene, ...

Unngå skader og fremme kontakt med rival (dukke).

Den er egnet for bruk både i naturlig gress og kunstgress og i alle typer gulv for treningsstudio og idrettsgulv, som innendørs fotball, basketball, håndball og annen sport.


Hvis du er interessert i Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Trening produktnavnet fra merket Rinat har den høyeste produksjon skvaliten. Rinat designer eksklusive fotball produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin idag!

Spesifikasjoner Rinat NRG Oppblåsbar Mannequin

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up