up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat

Rinat Langermet T-skjorte Etnik

Rinat Langermet T-skjorte Etnik

plus
  • Play videoRinat Langermet T-skjorte Etnik
  • Rinat Langermet T-skjorte Etnik
  • Rinat Langermet T-skjorte Etnik

Rinat Langermet T-skjorte Etnik

Produktbeskrivelse Rinat Langermet T-skjorte Etnik

Vi har blitt bedre på kuttet. Nå er det mer teknisk og stramt til kroppen, for å gjøre det ser mer kjekk og mer imponerende på målet. Pute på albuer og underarmer. Sublimert foran, rygg og ermer. Den har blitt utarbeidet med et nytt stoff, kulere, lettere, med transpirasjon og det føles bedre å ta på. Som resultat tilbyr vi et bedre plagg på hendene. UltraPlay Technology: Den er designet med høyteknologi på stoff, med fordampningssystem. Stoffet har blitt behandlet for å beskytte mot UV-stråler og redusere akkumulering av bakterier som forårsaker dårlig lukt.

Ønsker og kjøpe Rinat Langermet T-skjorte Etnik? Ingen videre søking er nødvendig! goalinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive T-skjorter modeller. Oppdag våre nye Barneklær kampanjer på goalinn. Laget av Rinat, kommer dette T-skjorter produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Rinat Langermet T-skjorte Etnik

Typer av ermer
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Avgrensning

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up