up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoRinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi
  • Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi
  • Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

Denne nye versjonen av Xtreme Guard -modellen har overlegne funksjoner til tross for at den er mellomstor. Konstruksjonen og de tekniske detaljene gjør den til en ekstremt behagelig hanske med høy ytelse, som enkelt plasseres over hansker av lignende områder. Utmerket valuta for pengene, kvalitet og ytelse.

Rygg: Ultralett neoprenbase med volum for beskyttelse og demping. Høyfrekvent innkapslet rygg for volum, kropp og beskyttelse. Montert på svært pustende materiale.

Klipp: Negativt. Denne kuttet har sømmer på innsiden av hansken. Den mister litt lateksoverflate, men i bytte gir den en god passform til hånden. Det er et veldig teknisk snitt som, så tett, gir maksimal følelse av kontroll og kontakt med ballen.

Palm: Super Softy Xp. Latex med god ytelse og holdbarhet, så vel som et veldig godt grep. Anbefalt for tørr bruk.

Lukking: Armbånd laget av neopren og elastikk, noe som gjør det mer funksjonelt og letter hånden. Fullt pannebånd med tilpassbart vindu og elastisk applikasjon i basen for bedre passform.


Spesifikasjoner:

Materiale: Latex Super Softy
Bakken: Naturlig gressRinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fotball butikken kan du finne Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi relaterte produkter. Vårt utvalg av Keeperhansker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Xtreme Guard Superior Semi

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Godt kjøp

-

Det er et godt prisforhold. Vi vil kjøpe igjen. Det er for en gave, og sønnen min elsker å kunne tilpasse hanskene sine !!

God nettside

-

Gode produkter og alt stemte.

Gode produkter, husk at det er en stram størrelse å bestille en til

-

Gode produkter, Renés merker at det er en stram størrelse, be om en til

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up