up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat
360

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

plus
  • 360Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro
  • Play videoRinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Tilbake: Latex besøkes med stor volum som gjør den til en robust hanske, veldig bevæpnet og med mye pute, alt montert på pustende nett på øvre del og neopren på underområdet.

Klipp: Ergonomisk, utrolig behagelig.

Palm: Tysk 3mm Omega Grip latex som gir et uslåelig grep, god holdbarhet, veldig god pute og god ytelse. Vi bruker anti-glidgel på innsiden av håndflaten for å hindre at hansken beveger seg fra sitt sted.

Lukking: Neoprenfrekvens som gir bøyningsfrekvens og bevegelsesfrihet. Den har en åpning med lycra i det utvendige området av håndleddet (EZ Fit) som letter håndenes innføring i hansken, elastisk bånd omkranset og forsterket av et justerbart hodebånd laget halv latex (forlenget håndflate) og tekstilhalv som er en tilpassbart vindu


Hos goalinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fotball produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro? Du er heldig siden goalinn i Utstyr katalogen og Keeperhansker kategorien tilbyr vi andre fotball produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Kancerbero Quantum Pro

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Produktevaluering

-

Produkt utmerket kvalitet super anbefaler frakt ankommet godt før prognosen at jeg bor i Rio Grande d sør topp selv vil jeg gå tilbake for å kjøpe Aki

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up