up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Rinat Keeperhansker Kaizen Pro
  • Play videoRinat Keeperhansker Kaizen Pro
  • Rinat Keeperhansker Kaizen Pro
  • Rinat Keeperhansker Kaizen Pro
360

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Hvis du leter etter den perfekte balansen mellom lett, teknisk konstruksjon og passform, er denne hansken den eneste for deg. Med en rekke designinnovasjoner har denne modellen blitt skapt for de mest krevende av carcaneers som ser etter en ny ytelsesopplevelse i hendene.

Backhand: Nova Tex, tekstilstoff som brukes som base for konstruksjon av hansken, har mekaniske elastiske egenskaper generert av typen fiberbinding som resulterer i en balanse mellom holdbarhet, komfort og letthet i hanskens kropp. Gummiinnlegg i hovedområdene for å gi beskyttelse og volum.

Klipp: Hybrid, ergonomisk med negativt og rullende. Ergonomisk kutt på mellom- og ringfingre for å gi deg mer sikkerhet i mellomfingrene. Latexpalmen vikler rundt tommelen mens Rollnger -kuttet med lukket negativt på indeksen og Pinky Fingers gir deg større passform og kontroll på avgjørende områder for bedre kontroll og grepsområde.

Palm: Super Nova Grip, tysk state of the art latex som gir grep av denne verden, med ekstra grep som øker og øker grepet ved første bruk for å sikre maksimal ytelse. 3,5 mm Latex + 3 mm Pu. Latex -applikasjoner mellom fingrene for større grepsområde. (Svart / grønn)

Siste generasjon tysk Axg® Latex utviklet i Tyskland spesielt for Rinat for å garantere ekstremt grep selv under regnfulle forhold. Den har en uslåelig ytelse, perfekt balanse mellom toppgrep og motstand, det beste som finnes i high -end latex for våte forhold. (Oxford / gul)

Lukking: Neopren håndledd mansjett med fleksipunkter for større bevegelsesfrihet. Lycra ytre sone letter hånden. Nytt webbing med dobbelt festepunkt for bedre og bedre passform.


Spesifikasjoner:

Materiale:
Latex Axg
Latex Super Nova Grip

Bakken: Naturlig gressElsker du fotball? Få din Rinat Keeperhansker Kaizen Pro og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Rinat gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Utstyr for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fotball modellene mulig har de fleste av våre Keeperhansker artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Kaizen Pro

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up