up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat

Rinat Keeperhansker Evolution Moya

plus
  • Play videoRinat Keeperhansker Evolution Moya
  • Rinat Keeperhansker Evolution Moya

Rinat Keeperhansker Evolution Moya

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Evolution Moya

BACK: Latex innkapslet ved hjelp av høy frekvens for å gi kropp og volum, montert på en tekstilbase med høy permeabilitet for å holde interiøret friskt.

CUT: Ergonomisk som passer til den naturlige formen på hånden.

PALMA: 3mm Latex XP + 3mm PU. Gir utmerket grep og pute. Anti-slip gel på innsiden av latexen for å forhindre at hansken beveger seg, noe som gir deg en følelse av større sikkerhet.

Lukk: Tilpasset hodebånd. Kombinasjon av latex og tekstil. Den latex klemmer håndleddet nederst på håndflaten som gjør palmen utvidet funksjon. Lang elastisk armbånd som gir bedre støtte til håndleddet.


I tillegg Rinat i Keeperhansker Evolution Moya kategorien Utstyr fra din nett fotball butikk kan du finne andre produkter relatert med Keeperhansker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Rinat hos goalinn vil du finne et stort variasjon av fotball produkter som også kan interessere deg. Rinat er fokusert på innovasjon og forbedre fotball opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Evolution Moya

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up