up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha
  • Play videoRinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha
  • Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha
Rinat
360

Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha

plus

Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha

Finn den perfekte balansen mellom ytelse, grep, holdbarhet og utholdenhet. Dette er den ideelle hansken for enhver anledning, hver del av denne hansken oppfyller en spesifikk funksjon for å gi deg det du trenger for å utmerke deg blant resten.


Egenskaper:

Backhand: Syntetisk latex med høy preging for å gi kroppen, større ergonomi og forenkler bøyningen av hånden. Sone av knokene har større tilleggsvolum for å beskytte området (Punching Zone). Alt montert på meget pustende mesh.
Klipp: Ergo Roll. Blanding av rullfinger ved fingertuppene som brytes nesten fullstendig og ergonomi i resten av hansken, noe som gjør dem veldig behagelige og behagelige å montere.
Håndflate: Håndflaten er delt for å gi større bevegelsesfrihet, mer komfort, mer ergonomi og bedre pusteevne inne i hansken. Omega Grip latex i fingrene for å ha et eksepsjonelt grep, og i håndflaten bruker vi Omega Resistance latex for å motstå slitasje på bakken og friksjonen forårsaket av delingene.
Lukking: Elastisk mansjett for å gi mer støtte. Armbånd med elastisk deling med tilpassbar seksjon av tekstil og latex på innsiden av borrelåsfeste for bedre justering.
Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alphaer perfekt for å fullføre ditt fotball utstyr. I vår nettbutikk goalinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på goalinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett fotball butikk kan du finne andre fotball produkter som supplerer Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Egotiko Elemental Alpha

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra produkt, bravo rinat!

-

Veldig fine hansker, tekniske og komfortable, gleder meg til å prøve dem under virkelige forhold nå!... Bravo Goalinn, et stort utvalg på siden, tilgjengelige priser og veldig rask levering! Takk skal du ha !

Rinat keeperhansker egotiko elemental alpha

-

Utmerket hanske, med et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet.

Rinat egotiko elemental alpha

-

Hanske perfekt for trening Jeg er veldig fornøyd, veldig god prisytelse for denne middelklasshanske

Utmerket produkt

-

Utmerket grep, komfortabelt, førsteklasses materiale! Rinat er den beste. Det tar litt tid å komme frem, men det er verdt det.

Rinat hanske

-

Veldig god hanske, bevæpnet og behagelig å ta på, den ser bra ut for en mellomhanske til en god pris, anbefales

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up