up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha
  • Play videoRinat Keeperhansker Arch Guard Alpha
  • Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha
Rinat
360

Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha

plus

Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha

Arch Guard -modellen gir deg en perfekt passform som er veldig nær hånden, slik at du kan føle maksimal følelse når du kommer i kontakt med ballen. Den er også ultralett, formbar og komfortabel.

Rygg: Ultralett og svært pustende neopren.

Anti Slip Gel -applikasjoner i områder med kontakt med ballen.

Klipp: Negativt. Denne kuttet har sømmer på innsiden av hansken. Den mister litt lateksoverflate, men i bytte gir den en god passform til hånden. Det er et veldig teknisk snitt som, så tett, gir maksimal følelse av kontroll og kontakt med ballen.

Palm: Super Softy Xp. Latex med god ytelse og holdbarhet, så vel som et veldig godt grep. Anbefalt for tørr bruk. Ideell for trening.

Lukking: Neopren armbånd med fleksipunkter for større bevegelsesfrihet. Elastisk bånd for bedre fiksering og støtte til håndleddet.


Spesifikasjoner:

Materiale: Latex Super Softy
Bakken: Naturlig gressRinat Keeperhansker Arch Guard Alpha er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos goalinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha har den offensielle garanten av merket Rinat. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Utstyr katalog og Keeperhansker kategori.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Arch Guard Alpha

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket kjøp

-

Uten tvil et utmerket kjøp, alt veldig enkelt og veldig rask levering! Produkt akkurat som jeg så på nettsiden, tusen takk Goalinn!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up