up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Reusch
360

Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

plus
  • 360Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Play videoReusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

Produktbeskrivelse Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

Egenskaper:

PALM: G3 Fusion

CUT: Dual Rolled Expanse Cut ESS ™

WRIST CLOSURE: Elastisk lang mansjett med DuraLoop ™, halv elastisk stropp med tekstilvindu og gummi ender

BAKHAND: Pro Latex

Pro Flex ™, Utvidet Finger Tips ™, Comfort Tips ™, Shockshield ™ Advanced

Ergonomisk Palm Embossing, AirVentSystem ™, ESS ™, 3D Thumb Crotch ™

Valset Thumb ™, Keep Control ™, DuraLoop ™

Teknologi:

ESS: Hanskens anatomiske form og de pre-spredte fingrene gjør det ergonomiske støttesystemet til en naturlig fangstposisjon. Latexen som er litt trukket opp på litenfinger siden gir et større fangstområde og en strammere optimalisert passform.

Pro Flex ™: Pro Flex ™ gir utmerket fleksibilitet. Kombinere spesifikke materialer og anvende vår kunnskapskunnskap om fotballhanskeknologi, oppfunnet vi den beste backhand-fleksibiliteten for fotballshansker på markedet.

DuraLoop ™: Holdbarhet, grep, fiksering: Den nyutviklede DuraLoop ™ har tre fordeler i en innovativ teknologi. Den 3 mm superbløde latexplasten som ligger på toppen av palmskummet, gir ekstra slitestyrke og holdbarhet i en av de mest stressede sonene i håndflaten. Ved å dekke hele den indre delen av håndleddbandasjen, forsterker DuraLoop ™ håndtakets latexområde for enda bedre grep og stabilitet når du tar en ball eller dykker. Den forsterkede klaffen på bunnen av bandasjen gir dessuten en lett inngang i hansken.

Shockshield ™: Shockshield ™ Advanced Fungerer som et ekstra dempingsystem på baksiden av hansken. Denne opppresningen laget av spesialpute-materiale gir målvakten mer sikkerhet, avansert beskyttelse og bedre ballkontroll ved stansing.

EFT: Maksimere håndflaten, spesielt delen rundt fingertrådene sikrer størst mulig latex til ballkontaktområdet, og dermed garanterer en enda bedre kontroll når du tar ballen.


Med Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion, det garanterer det beste fotball utstyr. I tillegg til goalinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fotball butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Reusch. Vårt team av fotball eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Utstyr tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Reusch Keeperhansker Prisme Supreme G3 Fusion

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Imponert

-

Hansker kom i tide. Produkt som annonsert. Veldig imponert over service og produkt. Mitt nye sted for keeperutstyr er helt sikkert.

Topp til tross for en liten b-mol

-

Produktet er topp. Men jeg er skuffet over kommandanten, jeg tok tilpasningen (som var gratis). Jeg fikk ikke produktet har opprinnelse. Tips for de som er mellom to størrelser eller som nøler: Jeg som følger mellom 10,5 og 11, jeg må ta 11, hanskestørrelsen litt liten.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up