up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Reusch

Reusch Keeperhansker Attrakt SD

Reusch Keeperhansker Attrakt SD

plus
  • Play videoReusch Keeperhansker Attrakt SD
  • Reusch Keeperhansker Attrakt SD
  • Reusch Keeperhansker Attrakt SD

Reusch Keeperhansker Attrakt SD

Produktbeskrivelse Reusch Keeperhansker Attrakt SD

Vær den med attraktive sd keeperhanskene. klarert av mer enn 220 førstelagamarkører over hele verden, som toppstjernene hugo lloris, wojciech szczęsny, samir handanovič, jiří pavlenka eller agustín marchesín, er reusch blant de verdensledende hanskespesialistene. Som en del av den solide serien er disse hanskene spesielt utviklet for best ytelse på hardt underlag og kunstgress. den spesielle sammensetningen av sd super holdbart palmeskum gir enestående slitestyrke.


Spesifikasjoner:

Materiale: 65% polyvinylklorid, 29% polyester, 5% polyuretan, 1% bomullReusch Keeperhansker Attrakt SD har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Reusch Keeperhansker Attrakt SD som du har kjøpt hos goalinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fotball butikk oppdage en rekke produkter av merket Reusch og fullføre din bestilling av fotball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Reusch Keeperhansker Attrakt SD

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Målinger

-

Litt stort, kjøpt tilbake til mindre størrelse ... Vi trenger bedre spesifikke detaljer for størrelsen! 12 år gammel gutt som måler 8 veldig vakker og med sans for detaljer

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up