up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Play videoPuma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
360

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

plus
Puma

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Produktbeskrivelse Puma Ultra 3.3 FG/AG


Dette er de nye ULTRA 3.3 FG / AG fotballskoene , designet for høytytende idrettsutøvere som trenger en sko som optimaliserer ferdighetene sine. Den er laget med et spesielt MatryxEvo -stoff som gir skoen god letthet, takket være intervensjonen med karbonfiber er det en stabil sko som optimaliserer støtten i hver bevegelse.

Den har et Grip Control -belegg for en perfekt finish som garanterer større kontroll over ballen. Den har en Pebax SpeedUnit -såle som lar spilleren gå raskere, den er antiskli for større ytelse på spillefeltet. Malen er flyttbar.
Ultra 3.3 -støvlene er en ny generasjon av fart, og er valgfri våpen på fast eller kunstig grunn. Disse lette mesh -skoene med intern hastighet er smeltet sammen med Pumas ultra raske speedunit -yttersåle med løpespike Dna i kjernen. Gripcontrol Skin leverer avgjørende kraft på ballen for å sikre at du treffer baksiden av nettet hver gang.


Funksjoner:

Low Boot Silhouette
Overdel i mesh med intern hastighet
Vanlig til smal passform
Gripcontrol Skin
Tpu Speedunit yttersåle for bruk på både faste naturlige overflater og kunstgress (4g)
Strikket krage for en tettsittende passform rundt ankelen
Blonderlukking for en tettsittende passform
Ultra Branding At The Heel
Puma kattlogo på sidetåen
Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med goalinn, nettbutikken som spesialiserer seg på fotball materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Fotball produkter av Puma. Forespørr fotball produktene som er oppført som Puma Ultra 3.3 FG/AG designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Puma Ultra 3.3 FG/AG

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up