up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma
360

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

plus
  • 360Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Play videoPuma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Produktbeskrivelse Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG


Vi presenterer deg de nye FUTURE Z 3.1 FG / AG FOOTBALL BOOTS fotballskoene , utviklet for naturlig og fast kunstig terreng for bedre ytelse.

Den har en såle som er utviklet under Dynamic Motion System-teknologien som gir større bevegelsesfrihet. I hælområdet er den forsterket for bedre demping, stabilitet og støtte.

Den har strategisk plasserte pigger for å øke bevegelsene dine og gi større trekkraft på banen. Den har et flettet støttesystem med en myk og ekstremt fleksibel overflate for å optimalisere komforten til føttene.
The Revolutionary Future Z tar dine uforutsigbare ferdigheter til neste nivå. Future Z er bygget rundt Fuzionfit Adaptive Midfoot Compression Band, som brytes rundt foten din for å gi enestående passform og låser seg til spilleren.


Funksjoner:

Fordelene med Fuzionfit støttes av et lett og reaktivt yttersåle for dynamisk bevegelsessystem, designet for å overføre energien din direkte til banen med overlegen trekkraft for eksplosive flerveisbevegelser.
Den myke og smidige overdelen gir enestående følelse av ball og berøring.
Future Z er en progressiv og dynamisk oppstart for spillere som eier spillet med visjon, ferdigheter og spillendrende bevegelser.


Spesifikasjoner:

Yttersåle:
Lett Dynamic Motion System yttersåle gir bevegelsesfrihet og støtte for dynamiske endringer i bevegelse. Egnet for bruk på både faste naturlige overflater og kunstig gress (4g).

Øverste:
Svært teknisk og fleksibel konstruert øvre med integrert Fuzionfit-teknologi for enestående passform og låsing. Pregede detaljer gir overlegne berøringsnøkkelkontaktsoner for spillendring og dribling.Er du ute etter Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG? Hos goalinn finner du alle typer Fotball produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Puma, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår fotball butikk.

Spesifikasjoner Puma Støvler Fotball Future Z 3.1 FG/AG

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet og fart

-

Kvalitet og leveringshastighet De beste prisene

Forventningen overskredet

-

Den dag i dag, det beste produktet vi noen gang har kjøpt. Vi kjente allerede andre modeller, men denne etterlot oss veldig fornøyd med kjøpet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up