up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma

Puma One 1

plus
  • Play videoPuma One 1
  • Puma One 1

Puma One 1

Produktbeskrivelse Puma One 1

PUMA ONE 1 high impact shinpads er designet med en lett følelse og en dynamisk form. Den unike duo celleteknologien gir en elastisk vakt som passer perfekt rundt skinnen uten å bevege seg. En glidelås i konstruksjon med to elastiske faste stropper på baksiden, legger til ytterligere komfort og en sikker passform som ikke vil sprenge i løpet av spill eller øvelser. Hvert sett kommer i en PUMA bærepose, noe som gjør dem perfekte for å ta på farten til kamper, praksis og alt i mellom.

Egenskaper:

High Impact Shin Pads

Lett og dynamisk formet

Duo-celleteknologi gir en elastisk vakt som passer perfekt rundt skinnen

Slip i konstruksjon

To elastiske faste stropper på ryggen

Sikker og komfortabel passform

Emballasje: Bæreveske


Puma One 1 er det perfekte produktet for å nå dine fotball mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Beskyttelse produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Utstyr produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på goalinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Puma som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Puma One 1

Lys stilling
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet

-

Veldig bra artikkel

Erfaring

-

En fantastisk artikkel. Til en uslåelig pris

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up