up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoPuma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC
  • Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC
  • Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

plus
Puma

Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

Produktbeskrivelse Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

Med PUMA ULTRA Grip-kolleksjonen gir du ytelsen og rensehastigheten til et annet nivå, en rekke hansker som alle er designet for å gi forbedret grep, pusteevne og passform til spillet ditt.


Spesifikasjoner:

Materiale:
LATEX 62%, PES 4%, PU 34%Elsker du fotball? Få din Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Puma gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Utstyr for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fotball modellene mulig har de fleste av våre Keeperhansker artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Puma Keeperhansker Ultra Grip 4 RC

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra kjøp

-

De hadde riktig størrelse og i utgangspunktet det jeg forventet (ganske tynn). Tommelen og håndleddene var hvite, i motsetning til bildet, men ser fortsatt bra ut. Navnet etset gratis på dem var en fin touch

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up