up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma
360

Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

plus
  • 360Puma Keeperhansker Future Grip 2.2
  • Play videoPuma Keeperhansker Future Grip 2.2
  • Puma Keeperhansker Future Grip 2.2
  • Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

Produktbeskrivelse Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

En toppnivåhansker.

Den 4mm Supersoft latexpalmen sikrer et grep i både våte og tørre forhold. Semi Gunn Cut og roll-tommelen forbedrer passformen, og optimaliserer latexen til ballkontakt. Den preget latex-backhanden gir fleksibilitet, beskyttelse og komfort, mens mesh gussets gir breathabilty og komfort gjennom spillet. En elastisk håndleddet mansjett, kombinert med en full lengde latex armbåndet gir ekstra støtte og en sikker lukking.

Emballasje:

Cary Bag.

Egenskaper:

backhand:

Präglet latex.

Palm:

4mm Supersoft latex.

Latex 56% PES 43% PU 1%.Puma Keeperhansker Future Grip 2.2 har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Puma Keeperhansker Future Grip 2.2 som du har kjøpt hos goalinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fotball butikk oppdage en rekke produkter av merket Puma og fullføre din bestilling av fotball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Puma Keeperhansker Future Grip 2.2

Beskyttelse
Skjæretype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Puma hanske anmeldelse

-

Denne hansken lett å bruke selv godt fleksibilitet for finger og håndledd bevegelse, men for personlig mening om latex laget kan bli tykkere vil bedre.

Cougar er topp

-

Utmerket produkt, overgikk forventningene

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up