up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma

Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

plus
  • Play videoPuma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020
  • Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020
  • Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

Produktbeskrivelse Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

Vis dine sanne farger og støtt ditt favorittlandslag på den store scenen med det offisielle lisensierte kopi-settet. Det nye settet feirer den italienske fotballkulturen med et unikt mønster.


Med Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020 kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Puma og deres fotball produkter, gå inn på kategorier av Utstyr produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved goalinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Puma Italia Hjemme/Borte Sokker 2020

Farge
Skjønn
Produkttype
Alder
Avgrensning
Landslag

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komplette sokker italia

-

Sokker er nesten umulige å finne .... i det minste i antallet jeg trengte. Bestill, kom, pass perfekt og match beskrivelsen. Viktig for å gjøre nevøens fotballdrakt i Italia perfekt !!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up