up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma

Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte

Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte

plus
  • Play videoPuma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte
  • Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte
  • Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte

Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte

Produktbeskrivelse Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T SkjortePUMA presenterer den nye PSV EINDHOVEN HOME 20/21 treningstrøyen , bygget med utmerket kvalitet polyester kombinert med absorberende stoffer som regulerer fuktighet og gir større friskhet og komfort.

Designet har en rund og forsterket nakke. Den har forskjøvne sømmer i skulderhøyde for å redusere gnagsår og irritasjon. Stoffet er veldig pustende og litt elastisk, slik at du kan bevege deg lettere.

Har Eindhoven-teamets insignier og produsentlogo. Det er en klassisk T-skjorte med lett elastiske mansjetter og nederkant for best mulig komfort.
Vis dine sanne farger og støtt PSV Eindhoven med det offisielle lisensierte replika-settet.

Laget av kultur. Med grafikk inspirert av byens arkitektur, landskap, musikk og kunst, må disse ha blikkfang både på og utenfor banen.

For å understreke PSVs innovative samarbeid med regionen og for å feire Eindhoven kommunes 100-årsjubileum, tok vi bylogoen som inspirasjon for hjemmetrøyegrafikken. Siden denne logoen uttrykker kreftene ved å dele teknikk, design og kunnskap.


Spesifikasjoner:

Materiale:
Hovedmateriale 1: 100% polyester dobbelstrikket finish: biobasert wicking finish; innvendig og utvendig 152,00 g / m² FUN / 001; PS / 01 CF / 002 trykk: sublimeringVelkommen til våre Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte spesialtilbud! Tenk på goalinn når du ønsker å fornye dine fotball materialer. goalinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Puma så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Utstyr.

Spesifikasjoner Puma Hjem PSV Eindhoven 20/21 T Skjorte

Andre klubber
Farge
Skjønn
Produkttype
Alder
Avgrensning

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up