up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoPuma Hjem Minikit Junior Valencia CF
  • Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF
  • Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF
Puma

Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF

Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF

plus

Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF

Produktbeskrivelse Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF


Du trenger ikke vente lenger, vi presenterer det nye VALENCIA CF HOME MINIKIT 20/21 JUNIOR treningssett for barn , det er hovedsakelig laget av polyester som gir større holdbarhet og motstand.

Takket være de hurtigtørkende stoffene har den gode fuktighetskontrollegenskaper. Settet har en pustende shorts med elastisk midje og produsent- og teamlogoer.

Den har en kortermet skjorte med forsterkede mansjetter og hals for større holdbarhet, med en veldig behagelig rund hals. Trøyen har lagets insignier og sokker.
Spesifikasjoner:

Hovedmateriale 1: 100% polyester Resirkulert dobbel ansikts jacquard 150,00 g / m² stykke farget Kjemisk absorpsjonsevne & / eller Wicking DRYCELL (FUN / 001)
Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fotball butikken kan du finne Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF relaterte produkter. Vårt utvalg av Fotball produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Puma Hjem Minikit Junior Valencia CF

Lengde
Liga Santander
Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Avgrensning

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up