up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma

Puma Future Z 3.2 MG

plus
  • 360Puma Future Z 3.2 MG
  • Play videoPuma Future Z 3.2 MG
  • Puma Future Z 3.2 MG

Puma Future Z 3.2 MG

Produktbeskrivelse Puma Future Z 3.2 MG

Passer fra A til Å. FUTURE Z 3.2 ble konstruert med null kompromisser, slik at du kan trosse alle utfordringer på banen. Den adaptive designen gir passform og smidighet ved å smelte et mellomfots kompresjonsbånd til en lett og fleksibel yttersåle, forankre foten og muliggjøre mer eksplosiv bevegelse. Den strukturerte overdelen er regulert for å forbedre ballgrepet og slagkraften.


Spesifikasjoner:

Yttersåle:
Lett og lavprofil flerpappet TPU yttersåle. Egnet for bruk på kunstig gress (3G) og harde naturlige overflater.

Øverste:
Høyt teknisk og fleksibel konstruert overdel med integrert FUZIONFIT-teknologi for enestående passform og låsing. Pregede detaljer gir overlegen berøring i viktige kontaktsoner for spillendring og dribling.


Ønsker og kjøpe Puma Future Z 3.2 MG? Ingen videre søking er nødvendig! goalinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Fotball modeller. Oppdag våre nye Fotballsko kampanjer på goalinn. Laget av Puma, kommer dette Fotball produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Puma Future Z 3.2 MG

Type ytter såle
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up