up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Puma Fodboldstøvler King Top SG
  • Play videoPuma Fodboldstøvler King Top SG
  • Puma Fodboldstøvler King Top SG
  • Puma Fodboldstøvler King Top SG
360

Puma Fodboldstøvler King Top SG

Puma Fodboldstøvler King Top SG

plus
Puma

Puma Fodboldstøvler King Top SG

Produktbeskrivelse Puma Fodboldstøvler King Top SG


Dette er de nye KING TOP FG fotballskoene , laget av skinn og forskjellige nyeste generasjons materialer. Den anatomiske designen har et veldig behagelig lavt skaft som optimaliserer alle bevegelsene dine.

Den har en lett såle med koniske metallpinner som er strategisk fordelt for å øke potensialet ditt i hvert trinn. Den har et flettet festesystem for å generere større stabilitet og støtte.

Den har en foldetunge med produsentens merke. Den presenterer en design av merket med linjer på sidene. Den har en polstret hæl for å dempe hvert trinn. Du kan bruke den på naturlige overflater.
Stilprofil:

Relanseringen av en PUMA Classic: KING Top.
Ved å holde seg tro mot sin ikoniske design mens du bruker materialer som passer til testene av det moderne spillet, er KING Top en helt slankere og mer moderne silhuett enn noen gang før.

Yttersåle:
Lett TPU yttersåle med konisk skrue i pigger. Egnet for bruk på myke, naturlige overflater.

Øverste:
K Skinn, foldetunge.
Elsker du fotball? Få din Puma Fodboldstøvler King Top SG og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Puma gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Fotballsko for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fotball modellene mulig har de fleste av våre Fotball artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Puma Fodboldstøvler King Top SG

Type ytter såle
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up