up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma
360

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

plus
  • 360Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Play videoPuma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Produktbeskrivelse Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG


Vi presenterer deg de nye FUTURE Z 3.1 FG / AG FOOTBALL BOOTS fotballskoene , utviklet for naturlig og fast kunstig terreng for bedre ytelse.

Den har en såle som er utviklet under Dynamic Motion System-teknologien som gir større bevegelsesfrihet. I hælområdet er den forsterket for bedre demping, stabilitet og støtte.

Den har strategisk plasserte pigger for å øke bevegelsene dine og gi større trekkraft på banen. Den har et flettet støttesystem med en myk og ekstremt fleksibel overflate for å optimalisere komforten til føttene.
The Revolutionary Future Z tar dine uforutsigbare ferdigheter til neste nivå. Future Z er bygget rundt Fuzionfit Adaptive Midfoot Compression Band, som brytes rundt foten din for å gi enestående passform og låser seg til spilleren.


Funksjoner:

Fordelene med Fuzionfit støttes av et lett og reaktivt yttersåle for dynamisk bevegelsessystem, designet for å overføre energien din direkte til banen med overlegen trekkraft for eksplosive flerveisbevegelser.
Den myke og smidige overdelen gir enestående følelse av ball og berøring.
Future Z er en progressiv og dynamisk oppstart for spillere som eier spillet med visjon, ferdigheter og spillendrende bevegelser.


Spesifikasjoner:

Yttersåle:
Lett Dynamic Motion System yttersåle gir bevegelsesfrihet og støtte for dynamiske endringer i bevegelse. Egnet for bruk på både faste naturlige overflater og kunstig gress (4g).

Øverste:
Svært teknisk og fleksibel konstruert øvre med integrert Fuzionfit-teknologi for enestående passform og låsing. Pregede detaljer gir overlegne berøringsnøkkelkontaktsoner for spillendring og dribling.Oppdag alle Fotballsko produkter som du kan finne hos goalinn som Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG. Kjøp nå Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG og spar mye penger på Fotball produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Puma vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG og andre sporter i vår fotball butikk? Takket være goalinn kan du nå se et enormt utvalg av Fotballsko artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet og fart

-

Kvalitet og leveringshastighet De beste prisene

Forventningen overskredet

-

Den dag i dag, det beste produktet vi noen gang har kjøpt. Vi kjente allerede andre modeller, men denne etterlot oss veldig fornøyd med kjøpet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up