up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley
360

Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

plus
  • 360Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf
  • Play videoOakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf
  • Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

XL utgaven tilbyr en standard størrelse ramme med forbedret linse dekning, og hver millimeter av synsvinkel er optimalisert med High Definition Optics i et holdbart ennå lett design som tar ytelse til neste nivå og bringer stil med på turen. Nødvendig utstyr for konkurranse, har Flak 2,0 XL 8.75 base linse for beskyttelse mot sol, vind og støt, og patentert XYZ Optics bevarer klarhet langs hele kurven mens du presse grensene dine med komfort og sikkert grep av Unobtainium. Vi skapte en rekke glass / rammekombinasjoner slik at du kan velge alternativer, inkludert blende kutte strømmen av HDPolarized optikk, balansert lysgjennomstrømning med Iridium linsebelegg, og Prizm linseteknologi som fininnstiller visjon ved å vektlegge farger hvor øyet er mest følsomt for detalj.Spesifikasjoner:


Frame fargen matt grå røyk

Lens farge Prizm veien

Fit standardTeknologi:


8 Base Lens:

Den siden krumningen av våre 8,75 basis objektiver utvider periferien og samtidig gi dekning som forbedrer sidebeskyttelse mot sol, vind og støt.


Unobtainium:

En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.


Prizm Road:

En revolusjonerende linse teknologi som finjusterer visjon for spesifikke idretter og miljøer. Prizm Road linser forbedre veien slik at du kan se hindringer som steiner og jettegryter raskt og føler seg mer trygg mens du rir.


Hvis du er interessert i Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf, oppdag også andre fotball produkter relatert til Oakley i Utstyr avdelingen og Solbriller katalog. I tillegg når du kjøper hos goalinn, din nett fotball butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

Linsetype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Modellnummer

-

Er dette modellnummeret OO9188-05? Takk

våre eksperter svarer

Ja, referansen til dette elementet er OO9188-05. Hilsen.

Hallo

-

Har disse brillene kommer med Oakley Prizm Golf linser?

våre eksperter svarer

Ja, dette Goggles har Prizm Golf linser. Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up