up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

New balance
360

New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

plus
  • 360New balance Støvler Fotball Classic 442 AG
  • Play videoNew balance Støvler Fotball Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fotball Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fotball Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fotball Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

New Balance Støvler Fotball Classic 442 AG

Produktbeskrivelse New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

New Balance Classic 442 AG-støvler er designet for profesjonelle fotballspillere som ønsker større grep på bakken, komfort, stabilitet, demping, pusteevne og holdbarhet , med egenskaper som vil forbedre ytelsen din på banen.

Disse fotballskoene er laget med en såle med maksimalt grep takket være gummiknottene som beveger seg 360 ° for å gi deg den nødvendige trekkraften på gressflaten. Innvendig sørger Ortholite-innersålen for god demping, stabilitet og pusteevne.

Dessuten har den øvre brodert kengurulær , som garanterer rask berøring, kontroll, og beveger seg med ballen gjennom feltet, samt stor motstand mot slitasje og små åpninger som ventilerer foten. Disse harde fotballskoene har blonder og en overdel med en overlappende tunge.

et moderne mesterverk. integrering av de nyeste materialene med klassisk fotballstart styling, 442 pro er en sammensmelting av engineering og raffinement. Med en premium kangaroo skinn vamp, spillerens berøring, kontroll og følelse er sterkt forbedret samtidig som du tilbyr en overlegen passform og komfort. men, klassisk gjør veien for teknologi når det gjelder yttersålen.


Bestill nå din New balance Støvler Fotball Classic 442 AG og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for New balance Støvler Fotball Classic 442 AG, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå New balance Støvler Fotball Classic 442 AG på lager og prisen er 108.99 $. Med vårt utvalg av Fotball artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner New balance Støvler Fotball Classic 442 AG

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up