up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Munich

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

plus
  • Play videoMunich Sko G3 Monochrome Velcro
  • Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Produktbeskrivelse Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Inkludert i G3-linjen og med den sentrale monokrome blokken i en rekke farger. Laget av fint vevnylon og syntetisk materiale for å sikre en følelse av visuell kontinuitet.

Med Munich Sko G3 Monochrome Velcro kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Munich og deres fotball produkter, gå inn på kategorier av Barnesko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved goalinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Munich Sko G3 Monochrome Velcro

Lukninger
Farge
Høyde støvler
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up