`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Munich

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Produktbeskrivelse Munich Gresca IN

En av merkets ikoniske modeller laget av delt skinn PU eller metallisert skinn, kombinert med en rekke nyloner for en svært motstandsdyktig og fleksibel sneaker.

Egenskaper:

Merkets klassiske sål, designet spesielt for futsal spilt på parkett og hardt terreng.

Gummi og EVA kile til pute mot slag.


Hos fotball butikken, goalinn, kan du finne forskjellige størrelser av Munich Gresca IN og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Munich Gresca IN som kategorien Fotballsko fra vår nett fotball butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om fotball utstyr, i tillegg til Munich Gresca IN omtalene.

Spesifikasjoner Munich Gresca IN

Skjønn
Type ytter såle
Materialer
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott sko

-

Flott sko for minifotball (som tøfler) Liten ulempe i størrelsen Jeg er 42 og jeg tok 41 fordi jeg fikk beskjed om å ta en størrelse under og den er fortsatt litt for stor, så jeg må spille med to par sokker for ikke å ha følelsen av å gli inn

Stor gresca!

-

Jeg har bestilt denne München Gresca-marine for en utmerket pris. Frakt var riktig da vi ble enige om (bare noen dager) til Kroatia. Støvlene er topp for innendørs og utendørs futsal.

Toppen av futsal

-

Rask frakt og super pålitelig side som nå bare er kjøpt her, skoen for meg er toppen av Futsal komfortable godt laget utmerkede overflater motstandsdyktige ingenting å legge til ...

Jeg anbefaler!

-

Meget nøye laget produkt. Skoene er ekstremt komfortable, det er faktisk verdt å kjøpe en størrelse som er mindre enn skoene du normalt bruker. Jeg bruker 42 2/3 eller 43 i de fleste sko, og for München 42 er de det. Etter noen få treninger passer de perfekt til foten din. Meget god såle, ikke noe problem med å gli på noen flat overflate. Jeg bruker dem til å spille futnet (volleyball), men selvfølgelig fungerer de også bra i futsal, som de ble designet for.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk