`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mizuno

Mizuno Wave Mirage

Mizuno Wave Mirage

  • Mizuno Wave Mirage
  • Mizuno Wave Mirage
  • Mizuno Wave Mirage

Mizuno Wave Mirage

$ 83.95

Utsolgt, denne varen er ikke lenger tilgjengelig

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Mizuno Wave Mirage

Føles lettere, akselerere raskere, slå raskere. Dynamisk demping og smidighet levert av parallell bølge plate. Fagmessig utviklet ingen sy øvre konstruksjon gir høy grad av passform og komfort. Akselerert skifte i retning mulig på grunn av D Flex Groove. Eksplosiv fraspark gjennom SR Touch og høy grad av demping levert av ekstremt lette Pownce mellomsåle.

spesifikasjon:

Vekt: 250g

Materiale: Syntetisk / Mesh


Hva synes du om å finne Mizuno Wave Mirage med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Mizuno. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Herresko artikler.

Spesifikasjoner Mizuno Wave Mirage

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller still et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser