up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Kempa Sko Wing Lite 2.0
  • Play videoKempa Sko Wing Lite 2.0
  • Kempa Sko Wing Lite 2.0
  • Kempa Sko Wing Lite 2.0
  • Kempa Sko Wing Lite 2.0
  • Kempa Sko Wing Lite 2.0
360

Kempa Sko Wing Lite 2.0

Kempa Sko Wing Lite 2.0

Kempa Sko Wing Lite 2.0

Kempa Sko Wing Lite 2.0

plus
Kempa

Kempa Sko Wing Lite 2.0

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kempa Sko Wing Lite 2.0

POWER CORE: lett EVA-demping med integrert softpad for best komfort og utmerket støtdemping TORSION PLATE: for mer kontroll og forbedret kraftoverføring SOFT FIT: elastisk innvendig konstruksjon for høyeste komfort MICHELIN yttersåle: for utmerket grep.

Overmateriale: tekstil + termoplastisk polyuretanfor: tekstilsåle: gummi


Er du interessert i Kempa Sko Wing Lite 2.0? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos goalinn. Her kan du finne all informasjon om Kempa Sko Wing Lite 2.0. er en av de beste fotball merkene som designer eksklusive Herresko artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Kempa Sko Wing Lite 2.0

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God

-

Det er en god sko. Jeg var heldig som fikk de lavere prisene.

Anmeldelse

-

søkte på forskjellige nettsteder, men jeg kunne kjøpe det billigere enn noen annen side. Jeg synes det hadde vært fint om det var en størrelsesnotasjon i cm som skrevet av andre. Jeg trodde det ville ta litt lengre tid å levere, men det kom tidligere enn jeg forventet.

Håndballsko

-

Jeg søkte på forskjellige nettsteder, men jeg kunne kjøpe det billigere enn noe annet nettsted. Jeg tror det hadde vært fint om det var en størrelsesnotasjon i cm som skrevet av andre mennesker. Jeg trodde det skulle ta litt lengre tid å levere, men den kom tidligere enn jeg forventet.

Inntrykk

-

Jeg klarte å kjøpe den billigere enn å kjøpe den fra en autorisert distributør. Hvis det er en cm-notasjon av størrelse, ser det ut til at du kan velge uten å nøle når du kjøper.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up