up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma
360

Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG

plus
  • 360Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG
  • Play videoJoma Støvler Fotball Supercopa Speed AG
  • Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG

Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG

Produktbeskrivelse Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG

En moderne, sømløs fotballsko som justerer seg til foten som en sok. Fotball er tilbake.

En fotballsko designet for svært raske spillere, eller de som søker sensasjon av fart. Veldig lett, med meget fine komponenter som i sin tur er veldig stive. Dette er veldig viktig fordi for disse skoene, hvor vekten står i forkant, kan fotbeskyttelse for å hindre skade ikke bli ofret. Sålen er veldig fleksibel i tåområdet når det gjelder bøyning, men veldig stivt når det gjelder å slå ballen. Sko øverst er designet med et enkelt stykke festet kun ved hælen og laget med svært fine syntetiske fibre. Selv tykkelsen av tungen har blitt redusert så vel som den av skoene for å levere den samme følelsen. PA 24 multi studsålen: Den nye 24 multi-studsålen bruker 2D dobbeltdensitetsteknologi. Dens 24 studs er plassert i henhold til biomekanisk forskning og koblet sammen av strukturelle nerver for å gi stabilitet og trekkraft på noe terreng. Deres strategiske plassering bidrar til å snu bevegelser og forhindrer skader.


Kjøp dine favoritt Fotballsko modeller og nyt fotball. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG. Hvis du er i tvil om å kjøpe Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG, ta kontakt med vårt team av fagfolk i fotball via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Joma Støvler Fotball Supercopa Speed AG

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up